Administrator
Chociaż oboje, Shah Rukh Khan i Juhi Chawla,
są w przemyśle filmowym od ponad dwóch dekad, po raz pierwszy wystąpią wspólnie w reklamie.
Każde z nich wystąpiło już w reklamach wiele razy, jednak po raz pierwszy pojawią się razem.
Reżyser Kabir Sadanand dziwił się, że tych dwoje przyjaciół przez tyle lat nie zrobiło wspólnie żadnej reklamy. Ich reklama jest kontynuacją ostatniej, w której pojawił się SRK i drużyna krykieta.
Kabir był bardzo podekscytowany widząc tych dwoje razem:
„Była typowa magia między Shah Rukhiem i Juhi, okazywali sobie wzajemne zrozumienie i przyjaźń. Namówienie Juhi nie było łatwe, ale zdecydowała się pojawić na ten krótki czas pracy nad reklamą.”
Opowiadając o swoich wrażeniach, które odniósł podczas pracy ze znaną między innymi z Yes Boss parą, Kabir mówi:
„Mieć ich oboje razem na planie, to całkiem nowe doznanie. Magiczne, skromnie mówiąc. Usiadłem z tyłu i obserwowałem, z jaką łatwością nagrywali swoje kwestie. To moja druga reklama z Mr. Khanem i moje doświadczenia są jedynie coraz lepsze, on jest radością każdego reżysera. Słuchałem jego sugestii, jako że ogrom pracy, którą wykonał i jego doświadczenie to wystarczająco wiele, żeby skorzystać z pomysłów, które ci podrzuca i czegoś się nauczyć.”
zródło:kingkhan.pun.pl by Jaipriya
Administrator
Making of:
Administrator
Jest już reklama: